TAK SOBIE ĆWIERKAMY I PIMPILIMY O TYM CO U NAS I CO NAS INSPIRUJE, A CO NAM SMAKUJE
Wegańskie Ratatouille z Bakłażanem, Cukinią i Ciecierzycą
Ratatouille to klasyczne, wegańskie danie kuchni francuskiej, które składa się z duszonej mieszanki warzyw. Gotowe ratatouille może być podawane na ciepło lub na zimno, jako danie główne lub jako dodatek do mięsa czy chleba.
Wiosenny Dorsz w ziołach z pikantną peperonatą
Ryba to jeden z najzdrowszych produktów, który powinien znaleźć się na naszych stołach jak najczęściej. Dlatego chcemy Was zainspirować, do eksperymentowania z dobrze znanymi smakami.
Bałkany w twoim domu - wegetariańska zupa z soczewicy
Rozgrzewająca i pożywna wegetariańska zupa inspirowana kuchnią bałkańską. Pożywna i smaczna, idealna dla ludzi potrzebujących dużo energii.
Pyszna sezonowa sałatka ze szparagów z szynką długodojrzewającą
Sałatka ze szparagów to pyszna i orzeźwiająca propozycja na letni obiad lub przekąskę. Szparagi są cennym źródłem witamin i minerałów, a ponadto charakteryzują się delikatnym i oryginalnym smakiem, który zachwycił już wielu amatorów zdrowej kuchni.
Chili w Twoim kuchennym menu: Przepis na jajka po meksykańsku
Kuchnia meksykańska jest znana z wyrazistego smaku, intensywnych przypraw i ciekawych połączeń składników. Jednym z tradycyjnych dań Meksyku, które zachwycają swoją prostotą i smakiem, są jajka po meksykańsku. To danie idealne na zdrowe śniadanie.