WE ARE JUST THINKING AND TALKING ABOUT WHAT'S WHAT'S IN OURSELVES, WHAT INSPIRES US AND WHAT WE TASTE
Zapiekany camembert z miodem i ziołami
Zaskocz swoją drugą połówkę pyszną kolacją, którą przygotujesz w mniej niż 20 minut. Zapiekany ser z miodem wrzosowym i ziołami zachwyca już od pierwszego kęsa. Koniecznie podawaj go z pełnymi ziaren paluchami Beak Beak.
Kremowa jajecznica z mascarpone i salsą
Iście królewskie śniadanie, czyli niezwykle kremowa jajecznica podana w niebanalny sposób, bo z chrupiącą salsą ze świeżych warzyw i paluchami wieloziarnistymi Beak Beak. Jej sekretnym składnikiem jest dodatek sera mascarpone, który podkręca smak i zapewni
Kurczak z sałatką z kuskusu perłowego, granatu i pomarańczy
Kurczak nie musi być nudny. Podaj go z marokańską sałatką na bazie kuskusu perłowego. Słodko-kwaśne owoce, słony ser i intensywne w smaku oliwki tworzą wyjątkowo udane połączenie. Do tego chrupiące ziarna Beak Beak i mamy posiłek idealny.
Tosty francuskie z owocami leśnymi
Rozpocznij dzień od mistrzowskiego śniadania. Maślane tosty francuskie, aromatyczny miód wrzosowy, świeże owoce leśne i chrupiące ziarna Beak Beak tworzą wyjątkowo udane połączenie smaków.
Kanapki z chrzanowym serkiem i śledziem
Śledź na kanapce? Czemu nie! Podaj go z chrzanowym serkiem i wyrazistą w smaku piklowaną cebulką. To także świetny pomysł na imprezową przystawkę.